Ők a Legbátrabb páros győztesei

Post Tags

Valószínűleg A legbátrabb páros első adásakor még senki sem gondolta, hogy éppen ez hat ember lesz a döntős csapatban. Rubint Réka és Schobert Norbi az elején leginkább Keleti Andiéktól tartottak, akik korábban már számtalan műsorban bizonyítottak. Pintér Tiborék csak elsőnek nem akartak kiesni, Visváder Tamás egyszerűen csak a feleségének a kedvére akart tenni, amikor igent mondott a műsorra, Palácsik Lilla pedig kifejezetten a feladatokat élvezte, nem hajtott a győzelemre.

A legbátrabb páros fináléjába ők versenyeztek a győzelemért: Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Pintér Tenya és Rubos Fridi, Schobert Norbi és Rubint Réka

Pintér Tiborék az első feladat során bekerültek a döntőbe, csak az volt a kérdés, hogy az oly sokszor emlegetett felállás, vagyis az idősebbek csapnak majd össze vagy a “kicsik” közül is bekerül valaki. 

A legbátrabb páros Mentsvár feladatával került be Pintér Tenya és Rubos Fridi a döntőbe

A vízes feladatnál eldőlt: Palácsik Lilláék végeztek a Legbátrabb páros harmadik helyén, de amit terveztek, az úgy tűnik sikerült. Nevezetesen, hogy nem Vajna Tímea húga és sógoraként emlegetik őket. Legalábbis többnyire. 

A végső megmérettetés előtt Pintér Tibor úgy összegezte, hogy elérte a célját a triumvirátus. Végül Lilla is elismerte, szívesen nyert volna, Tomi viszont már akkor haza akart menni, amikor a barátaik kiestek, mert nem bírta ezt az ellenséges közeget. Jöttek a játékok, egy-egy volt az állás így a harmadik feladat döntött.Végül pedig Rubint Rékáék szoros verseny után kiestek, és a győztes 

A legbárabb páros Pintér Tenya és Rubos Fridi

lettek.

A legbátrabb páros győztesei: Rubos Friderika és Pintér Tibor

Source: nlcafe.hu

Comments are closed.