Egy héten belül mindkét gyermekét elveszítette a wales-i házaspár

Ez van! gyász ikrek koraszülés

Post Tags

A walesi Hannah Beverley és férje, Thomas már nagyon várták, hogy megszülessenek ikerbabáik. Annál is inkább, mert egy évvel korábban már elveszítettek egy gyermeket: 2017-ben, egy rutinnak számító orvosi vizsgálat közben Hannah orvosa váratlanul azt a hírt közölte, hogy nem találja a magzat szívhangját.

Ilyen előzmények után érthető, hogy Hannah és Thomas már alig várták, hogy végre a kezükben tarthassák ikreiket. Csakhogy a szülés váratlanul megindult, méghozzá a terhesség 22. hetében. Hannah-t azonnal kórházba szállították, és az orvosok azonnali közbeavatkozásának köszönhetően sikerült megállítani a koraszülést.

ikrek koraszülés

Kép forrása: Facebook

A babák azonban csak két hetet nyertek. Amikor a 24. hétben újra beindultak a fájások, az orvosok már nem tehettek semmit azon túl, hogy világra segítik Nel Marthat és öccsét Max Arthurt. A szülők elmondása szerint az ikrek alig nyomtak többet fél kilónál, mikor megszülettek. “Tökéletesek voltak, csak nagyon picik” – idézi Hannah-t a Wales Online, aki hozzátette azt is, kisfia már másnap életveszélyes állapotba került.

“Még újraindították a szívét, de már akkor mondták, hogy nem tudják megmenteni az életét” – mondja Hannah, aki csak annyit kért az orvosoktól, hadd vehesse kézbe gyermekét, mielőtt elmegy. Pontosan egy héttel később a fiatal szülőknek újra szembe kellett nézniük az elfogadhatatlannal: miután lányuk szervezete is feladta a küzdelmet.

A kettős tragédia ellenére Hannah és párja igyekeznek erősek maradni és nem elveszteni a reményt. A wales-i lapnak elmondták, végtelenül hálásak azért az időért, amit ikreikkel tölthettek.

Source: nlcafe.hu

Comments are closed.