Pribelszki Norbi romantikus lánykérése könnyfakasztó

Post Tags

Pribelszki Norbi éveken keresztül szerepelt a Barátok köztben, pár hónappal ezelőtt viszont kiírták a karakterét a sorozatból. A színész zenei pályára lépett; bár már korábban is foglalkozott ezzel, a forgatások miatt nem volt túl sok ideje építeni a karrierjét. Miután kilépett az RTL-produkcióból, rátalált a szerelem is – nem gondolkozott sokáig, 1 hónappal ezelőtt megkérte a barátnője, Maja kezét. 

Íme, a romantikus videó: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Életem egyik legeslegszebb pillanata. 💍Soha nem izgultam még ennyire, mint itt. @_pmaja -t megkértük, hogy videózza le egy készülő dalunkat, (aminek a rap részét neki írtam) hogy tudjuk promózni. Nem sejtett semmit. 😍 Majd a rap végén megtörtént a lánykérés. Bevallom én is elbőgtem magam, nem csak Ő❤ Köszönöm a segítséget a barátainknak, akik segítettek szervezkedni, és ott voltak velünk. És persze köszönöm Szerelmem, hogy vagy nekem. Szeretlek❤😍🙏🏽Csodálatos életünk lesz, és együtt minden álmunkat megvalósítjuk😍 (A videó felhasználása nem engedélyezett, automatikus jogi lépéseket von maga után)

Pribelszki Norbi 🦅 | pøla (@pribelszkinorbi) által megosztott bejegyzés, Márc 7., 2019, időpont: 12:38 (PST időzóna szerint)

És egy kép a gyűrűről: 

A rajongók természetesen gratuláltak Pribelszki Norbinak a klasszikus, ám mégis egyedi és kreatív lánykéréshez.

Source: nlcafe.hu

Comments are closed.