4 százalékban afrikai fehér férfi szeretné, ha feketének nyilvánítanák

Család fehér fekete rassz

Post Tags

Ralph Taylor ugyan azt állítja, fontos része az identitásának az a 4 százaléknyi afrikai származás, azért azt is elismerte, hogy a cége többféle kedvezményre is jogosult lenne, ha hivatalosan kisebbséghez tartozó tulaj vezetné.

Taylor azzal érvel, hogy az afroamerikai kultúra egyébként is olyan sokszínű, hogy abba ő is belefér. Sőt, erről igyekezett meggyőzni Washingtonban is azt az állami szervezetet, amely kifejezetten az etnikai kisebbségek üzleti jogaival és vállalkozásaival foglalkozik. A szervezet elutasította Taylor kérelmét, hogy ismerjék el őt afroamerikaiként, mire válaszul a férfi beperelte őket.

Ralph Taylor (Forrás: HuffPost via LADbible)

Mint mondja, bejegyzett támogatója a legnagyobb afroamerikai polgárjogi szervezetnek, előfizetője az Ebony magazinnak, és szerfölött érdeklik a fekete társadalmi mozgalmak. Hozzátette, nem fogja hagyni, hogy mások mondják meg róla, mi is ő valójában. Neki az a fontos, ő mivel azonosul.

Kíváncsian várjuk, hová fut ki az ügy. Addig is nézzük újra az Atlanta című sorozat vonatkozó jelenetét, amelyben egy fiatal fekete férfi állítja magáról, hogy valójában 35 éves fehér férfi:

(LADbible)

Source: nlcafe.hu

Comments are closed.