Ő a Konyhafőnök VIP idei győztese, a séfjével sírva borult össze

Post Tags

Nem csak a két versenyző, de a Konyhafőnök VIP két séfje, Rácz Jenő és Sárközi Ákos is izgult a döntő napján. Mindkettőjüknek volt versenyzője, Sztarenki Dóri a pirosakat, Róka Adri pedig a kék csapatot képviselte a fináléban. 

Sárközi Ákos versenyzője Róka Adri, Rácz Jenő versenyzője Sztarenki Dóri (Fotó: Sajtóklub)

Az utolsó főzéshez mindkét versenyző segítőket kapott, egészen pontosna a saját, korábban kiesett csapattársakból álltak be páran ismét a konyhapultba. Azt a ziccert nem lehetett kihagyni, hogy Róka Adrinak ezúttal is Görgényi Fruzsina volt az egyik kuktája, akivel a korábbi főzések során nem igazán találták meg az összhangot. Igaz, Adri a többi csapatfőzésben sem bizonyult együttműködőnek, de ezúttal nem sok választása maradt, ha győzni akart. Márpedig ő meg akarta nyerni a Konyhafőnök VIP idei évadát, akárcsak Sztarenki Dóri. A színésznő alig hitte el, hogy bekerült a fináléba és benne is dolgozott a bizonyítási vágy, annak pedig kifejezetten örült, hogy a korábbi csapatából is csatlakoztak hozzá. 

Megerőltető három óra után mindenki gyönyörű tányékorat prezentált, ezért nehéz volt a döntés, hogy ki kapja a 10 milliós fődíjat. 

Végül A Konyhafőnök VIP negyedik évadának győztese: Sztarenki Dóri lett, a tavalyihoz hasonlóan ismét Rácz Jenő csapatából került ki a nyertes. 

A Konyhafőnök VIP 4 győztese és a séfje: Sztarenki Dóri és Rácz Jenő

Source: nlcafe.hu

Comments are closed.