Balázsék beengedték az otthonukba az embereket és ez mindenkinek bejött

Post Tags

Rádiótörténelmet írtak Sebestyén Balázsék, amikor kedd reggel – az interneten keresztül – műsorvezetőtársaival együtt „home office-ban”, saját otthonaikból vezették a Rádió 1 népszerű reggeli műsorát. Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani saját nappalijukban vagy konyhájukban ültek mikrofon elé, rekordszámú hallgató nézte online, hogyan indul családjaik körében a népszerű rádiósok reggele.

Sebestyén Balázs eleinte a teraszról élőzött, mert a családot hagyta aludni. Igaz, azzal azért elvicceltek egy ideig, hogy nulla fok körül meddig bírja majd, és vajon a szomszédok mennyire örülnek, amiért élőben hallhatják a kertből. 

A Rádió1 műsorvezetői ma otthonról jelentkeztek be

A Rádió1 műsorvezetői ma otthonról jelentkeztek be

Sebestyén Balázsnak, Vadon Janinak és Rákóczi Ferinek nem kellett órákkal korábban kelnie, hogy beérjenek a munkahelyükre, mindannyian a saját otthonukból jelentkeztek be kedden a Balázsék műsorába. A rádiósokat egy-egy technikus kollégájuk segítette, és a hallgatók szokás szerint nemcsak az éterben, hanem online is követhették a műsort.

„Természetesen ahogy mindenki, mi is sokat foglalkozunk a koronavírussal, és adásban beszéltünk róla, hogy ha karanténba kerülnénk, vajon hogyan tudnánk műsort vezetni. Ezt próbáltuk le most, és működik. Egyben azt is megmutattuk, hogyan indulnak nálunk a reggelek, a hallgatók láthatták Feri családját, követhették, hogyan indul el otthonról az én családom iskolába és óvodába, a gyerekeink megszólaltak az adásban. Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, az online streamünk minden rekordot megdöntött. Egyszerre hatvanezren követték élőben a műsort a felületeinken, ez hihetetlen szám” – mesélte Balázs. 

Az adásban és az internetes felületeken feltűntek és megszólaltak Balázs és Feri gyerekei, de láthatták a nézők Vadon Jani kutyáját is. Hallgatók ezrei reagáltak kommentek, üzenetek, e-mailek formájában és üdvözölték a műsorvezetők akcióját. Mindhárom műsorvezető otthonát is láthattuk, egy-egy videóban. 

Íme egy példa, amikor Balázs az ágyból, Jani és Feri pedig a nappaliból jelentkezett éppen: 

A Rádió1 oldalán több ilyen videót is találsz. 

Source: nlcafe.hu

Comments are closed.