Sírva hagyta el a kórházat a brit ápolónő, miután felgyógyult a koronavírusból

Post Tags

Kollégái megható búcsúval engedték haza azt londoni ápolónőt, aki egy hónapig lábadozott a koronavírus-fertőzéséből. „Egy ponton túl felhagytam a hírek olvasásával. Muszáj volt megőriznem az optimizmusomat és a jó kedvemet, hogy meggyógyuljak és hazatérhessek a kislányaimhoz” – idézi a brit Mirror Alicia Borját.

A 63 éves londoni ápolónő egy hónappal ezelőtt fertőződött meg az új koronavírussal és hetekig feküdt az intenzív osztályon a súlyos tünetei miatt. „Egész életemben az egészségügyben dolgoztam, rengeteg mindent láttam már, de még így is ijesztő volt ez a betegség” – árulta el Alicia, aki miután kollégái elbúcsúztatták őt a kórházban, elsírta magát, mikor végre elhagyhatta a kórházat.

„Egy hónapja az interneten tartom a kapcsolatot a családommal, elmondhatatlanul hiányzik, hogy megölelhessem őket” – mondta az ápolónő, aki nem győzött hálálkodni a kollégáinak. „Egytől-egyig fantasztikus emberek. Ha ők nincsenek, fogalmam sincs, hogyan győztem volna le ezt a betegséget. Ők a második családom.”

Olvass még többet a koronavírus-járvány frontvonalában dolgozó ápolókról: 

Source: nlcafe.hu

Comments are closed.