Made in karantén – megvan a harmadik nyertes

Post Tags

Ismét egy szimpatikus, kisgyermekes család nyerte az RTL Klub Made in karantén című műsorát. A Lőrincz-Kis zenész házaspár saját dalt adott elő természetesen saját klippel, amibe ötnónapos kislányukat is bevonták.

A szám minden nőről szól nagyoktól a közös képviselőkig – az üzenet az, hogy mindannyian szupernők. „Pont egy ilyen klipre vártunk, végre valami, ami jól össze lett rakva” – szólt a zsűri ítélete, szerintük ezzel a dallal sok nő fog tudni azonosulni.

“Szuper baba, szuper család” – mondta Gáspár Laci, aki már az első öt másodperc után rávágta: a produkció egymillió forintot ér. “Hetek óta nézzük a videókat, nagyon sok mindent láttunk, a ti produkciótok olyan volt, hogy rögtön éreztük: ez az” – tette hozzá Sztarenki Dóri.

A győztesek öröme azt is feledtette vele, hogy korábban a zsűritársai, és a Love Islandből jól ismert Erik is túlfeszítette nála a húrt. Szabó Győző igyekezett őt a védelmébe venni: „Barátként mondom, vegyetek vissza, el fog szakadni a cérna. A nők érzékenyek. a színésznők még inkább” – magyarázta férfitársainak.

Source: nlcafe.hu

Comments are closed.